Selectează o Pagină

Intr-o zi ploioasa de vara, cum sunt toate zilele in care eu organizez workshopuri :), m-am indreptat catre Veg Studio. Era prima data cand ajungeam la ei, desi tot imi ieseau in cale ateliere foarte interesante care au avut loc acolo.

Cum am pasit in curte, am pus ochii imediat pe gradina Veg Studio. Ti-e drag sa stai acolo. N-ai mai pleca. Mi-a sarit in ochi smochinul, dragostea mea din copilarie. Nu era toamna fara belsug de smochine. Si m-am gandit ca e un loc minunat pentru organizat mici petreceri. Sau pur si simplu sa stai si sa bei acolo un ceai aromat.

veg studio
Apoi, am urcat in studio. De cum am facut primii pasi, am spus ca e mai frumos decat in poze. Da, da, oricat de extraordinare sunt pozele, emotiile cele mai puternice le simti cand esti acolo. Ochiul aparatului are totusi niste limite, in comparatie cu ochiul uman.

M-am indragostit de mica bucatarie cocheta, dar utilata cu toate cele necesare. Am zambit cand am vazut atelierul foto si etajerele cu props. Si gandul mi-a fugit pentru o clipita la sedintele foto de la Good Food.

Mi-au trecut usor emotiile, vorbind cu Andie, managerul de la Veg Studio, care apoi a facut un smoothie delicios cu cirese, nectarine, banane, miere, lapte de nuci, maca. Ma rog, recunosc, cred ca am mai uitat din ingrediente. Asta, pentru ca vorbisem cu Andie despre o multime de variante de smoothie, care mai de care mai apetisant.

Workshopul de la Veg Studio

Si a urmat workshopul. N-am ce sa va spun mare lucru despre asta. Poate, doar gandurile mele din timpul speech-ului, incercand sa inteleg ce gandesc oamenii cand asculta ce spun eu: oare e interesant? Sau plictisitor? Oare ar vrea sa evadeze de aici? Sau se bucura de experienta? Sigur, fiecare traia intr-o alta realitate – realitate construita de propriile experiente.

Am cunoscut oameni frumosi, am avut o seara minunata!

Ma intreb acum care ar fi urmatorul subiect de psihonutritie caruia i-ar sedea bine intr-un workshop. Am eu cateva idei, dar nu stiu care ar fi cele mai apreciate. Probabil, ma voi intoarce la Veg Studio. Stati pe aproape, voi anunta cat de repede ziua in care va ploua in Bucuresti din nou :).

fb-share-icon
error

Ți-a plăcut? Ne bucurăm să duci vorba mai departe.