Selectează o Pagină

Acum cateva zile am sarit de bucurie cand am deschis un colet. Stiti sentimentul acela din copilarie cand primesti un cadou? Ei bine, l-am trait iarasi.

Ca sa nu va tin pe jar, va spun ca am dat ochii cu o carte draga sufletului meu. Am avut ocazia sa lucrez la ea si de aceea stiam despre ce este vorba. Este o carte speciala care cumva mi-a schimbat modul de a vedea lumea! Si, probabil, o sa vi-l schimbe si voua, daca o veti citi. La cat de mult o iubesc, nu e de mirare ca acum o recitesc, o redescopar, o regandesc.

visatorul

Se numeste „Tehnologia Visatorului”, de Elio d’Anna, si o gasiti la Editura Elena Francisc Publishing.

Poate ca numele nu va spune prea mult, asa ca va spun eu cateva vorbe. Cititi cartea si faceti cunostinta cu Visatorul, pe care, de fapt, ar trebui sa il stiti atat de bine. Este parte din voi. Este acea parte minunata care poate crea orice, aici si acum.

„Doar cativa dintre oameni isi pot da seama ca viata lor trebuie sa se schimbe total si ca, mai ales ― mai mult decat orice ― ei trebuie sa isi schimbe felul de a visa.”

Cititi cartea pentru a vedea unde gresiti atunci cand visati ceva si nu se implineste. Cititi cartea pentru a afla de ce vi se intampla lucrurile pe care le traiti si ce aveti de facut pentru a le schimba.

„Invata sa revii acasa, intoarce-te la acest moment! Totul este aici, prezent in acest moment. In aceasta clipa putem pune bazele pentru fericire, pentru frumusetea noastra, pentru succesul de durata sau, dimpotriva, putem comanda in viata noastra o stare de nefericire si de saracie. Clipa este imperiul visului si visul este imperiul lui Acum. Acum nu exista memorie, nici imaginatie, doar adevar. Momentul este sursa Universului.”

VisatorulVeti gasi si un capitol dedicat victoriei asupra mancarii. „Mananca mai putin. Viseaza mai mult…”. Va las sa-l descoperiti. Gasiti mai multe informatii despre carte aici.

Sper ca v-am impartasit un pic din entuziasmul meu legat de aceasta carte si ca va va ajuta sa fiti ceea ce vreti sa fiti, asa cum m-a ajutat pe mine. „Invinge imposibilul ― este ceea ce ti se cere sa faci.”

Daca Universul iti ofera sansa de a-ti indeplini pe loc o dorinta, care ar fi aceea?