Selectează o Pagină

 

 

 

 

Despre Fericiri.ro

Inspirație pentru starea de bine

  

Te invit cu bucurie să petreci clipe plăcute (re)descoperind lucruri care să îți încânte sufletul, aici, în acest spațiu virtual, creat special pentru frumos.

Cu câțiva ani în urmă, mi-a răsunat în minte o întrebare – auzită de la psiholog și  de la un preot, cam în același timp: „Ce îți face sufletul să cânte?“ Sper să găsim împreună răspunsul la întrebare. Iar dacă îl știi deja, cu atât mai bine!

Să te cunoști te ajută să dai curs pasiunilor tale. Și e minunat să îți dezlănțui creativitatea, să fii cine ești cu adevărat, nu? Elanul de exprimare individuală este esențial pentru fericirea fiecăruia. Iar orice piedică în calea exprimării duce la un sentiment de înstrăinare de sine (Guy Corneau). Rubricile Pasiuni și Dezvoltare personală îți vor aduce inspirație.

 

Și pentru că în călătoria noastră pe acest Pământ suntem oameni care… mănâncă, să lăsăm acest drum să ne ofere mulțumire, împăcare de sine, sentimentul de a ne simți cu adevărat hrăniți. Psihonutriția face lucruri uluitoare în acest sens. Ne ajută să ne descoperim cine suntem cu adevărat, să ne descoperim adevăratele dorințe. Nu doar să avem o relație bună cu mâncarea.

Pasiuni

Iar când suntem în căutarea unei vieți care să aibă sens, cu greu am putea să scoatem din ecuație spiritualitatea. Nu mă refer la o religie anume când spun spiritualitate. Și chiar înțelegerea spiritualității diferă de la o religie la alta, de la un sistem de credințe la altul. Spiritualitatea presupune o experiență care transcende trăirile obișnuite, de zi cu zi, care ne leagă de ceva care se află dincolo de noi. Experiențele transcedentale aduc pace și liniște, împăcare și mulțumire. De aceea suntem motivați să explorăm acest domeniu, împletit cu cel al științei, la rubrica Spiritualitate.

Să lăsăm, așadar, visele să devină realitate! Să înțelegem o dată pentru totdeauna că suntem creatori – de frumos, dar și creatori ai propriului univers.

 Foto credit: depositphotos.com