Selectează o Pagină

Tocmai m-am intors de la workshopul Kudika Go Summer – relaxata si cu inca o experienta in postura de speaker. Am ramas cu un gust placut, dupa un eveniment, zic eu, reusit (sper ca aceasta sa fie si perceptia publicului), dar si dupa o multime de informatii interesante si utile pe care le-am auzit de laceilalti speakeri.

Ai grija de tine vara asta

Cum sa slabesti intr-o luna 5 kg fara dieta

De la Oana Trifu, absolventa a Facultatii de Medicina la UMF “Carol Davila” din Bucuresti, medic rezident medicina de familie si tehnician nutritionist, care a fost moderatorul evenimentului, am aflat ca poti slabi pana la 5 kg daca mergi in fiecare zi, timp de o luna, suficient de repede – la limita dintre mers si alergare.

O informatie utila celor care nu le place sportul, dar inteleg cat de important este sa ai conditie fizica atat pentru silueta, cat si pentru sanatate.

Verificati-va alunitele!

De la Adina Dobritoiu, medic specialist in dermato-venerologie, am aflat o multime de informatii despre expunerea la soare (fara expunere la soare ? deci fara plaja! ? intre 10.00 si 16.00), atat de utile mai ales acum vara, dar si o metoda de verificare a alunitelor, care sa ne ajute in depistarea din timp a melanoamelor, adica a tumorilor maligne ale pielii, de origine pigmentara.

Pe scurt, a cancerului de piele. Trebui verificat asadar daca alunita este asimetrica, daca marginile sunt neregulate, daca are mai mult de trei nuante de brun, daca este mai mare de 6 mm sau daca evolueaza intr-un timp destul de scurt.

La discutie a participat si Alin Galatescu, directorul Galei Avanpremiere, care a adus in discutie importanta identificarii stilului personal.

Despre toate acestea puteti citi pe www.kudika.ro.

Acum nu-mi mai ramane decat sa ma delectez cu una dintre cartile primite cadou la eveniment, care este exact pe gustul meu: “101 trucuri pentru o silueta perfecta”.

Am insa o problema, MARE, cu adaptarea in limba romana a titlului, despre care voi vorbi maine, ca acum s-a facut tarziu. Cartea este scrisa de o jurnalista de moda, Mimi Spencer.

Articolele sale saptamanale din The Mail sau Sunday’s You Magazine sunt citite de 2,8 milioane de oameni. “Nu cumpara niciodata haine pentru femeia care ai vrea sa fii, cumpara-le pentru femeia care esti”- suna trucul cu numarul 50. Atat de simplu, atat de adevarat! Mai multe despre carte, maine seara.

fb-share-icon
error

Ți-a plăcut? Ne bucurăm să duci vorba mai departe.